top of page

Unieke & handgemaakte producten

Mooi verpakt

Verrassing bij je bestelling

 Gratis verzending boven 50 euro

We Love....

Merken, hotels, restaurants etc. die wij een warm hart toedragen!

Namasté Reizen; in de eerste plaats natuurlijk onze reisorganisatie! Wij organiseren de mooiste reizen op maat naar Azië. Wil je 14, 18 of 33 dagen op reis? Vooral cultuur of natuur of allebei? Houd je van koken, fietsen, yoga, musea? Wij stellen een reis samen die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Boutique Hotel Namastay Varanasi; ons eigen kleine unieke hotel niet ver van de heilige rivier de Ganges. Met slechts vier kamers, een sfeervolle woonkamer, 6 hectare land, een heerlijk zwembad en goed restaurant is dit toch wel de ideale plek wanneer je Varanasi bezoekt. Ok, niet midden in het centrum en niet direct aan de ganges, maar tussen de lokale dorpjes, met de liefste gastheer en gastvrouw, aan het einde van de dag relaxen aan het zwembad en slapen in een comfortabele kamer die met veel zorg is ingericht. 

Le Cacao Wateringen; onze koffie en chai bonbons komen van Chocolatier Le Cacao. Bezoek je onze winkel dan bieden we je graag een kopje koffie of thee en bonbon aan.  

Namasté Café in Den Haag: zelf kom ik er regelmatig voor een massage, maar je kunt er ook leuk high tea'en en je hand laten lezen. Ook ontwikkelde Ira cursussen die je online kunt volgen

bottom of page