top of page

We are Delft

Wij zijn gevestigd in Delft, mogen we zeggen één van de mooiste steden van Nederland? De oude panden, grachten, mooie pleinen, vele restaurants, leuke winkels, interessante musea.. Delft heeft het allemaal en toch voelt het dorps aan. Op een positieve manier; gezellig, relaxed en alles is te voet te bereiken.


Sinds enkele weken is er een nieuw initiatief; We Are Delft. Een website met informatie over alle mooie bedrijven en initiatieven die Delft rijk is. Met als doel te inspireren, te verleiden en vooral om de lokale ondernemer te steunen. Want het is rustig in de stad, veel mensen vermijden de drukte in de winkels. Met de webshop is We Are Delft tevens het digitale warenhuis van de stad. Je bestelt er bij lokale ondernemers en wanneer je dit voor 14.00 uur doet heb je je bestelde producten nog diezelfde avond in huis, in één pakket! Niet alleen heel handig in deze tijd, maar ook nog eens duurzaam want het pakket wordt per fietskoerier bij je thuis gebracht!

Wij doen dus graag mee aan dit initiatief. Omdat ook wij trots zijn op onze stad en op onze winkel! Steeds meer Delftenaren weten het Namasté Atelier te vinden en daar worden we blij van! En kun je onze winkel niet bezoeken bezoek dan We Are Delft of onze webshop!


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page