Blockprint stempels uit India


De winkel was nog niet eens open toen er al mensen binnenkwamen voor de houten blockprint stempels. Iemand met als hobby keramiek. Hij gebruikt de stempels voor een afdruk in de klei.


En nog steeds trekken ze mensen naar binnen. Ze zijn ook mooi en uniek. Leuk als decoratie (zet er een paar bij elkaar in de kast, of leg ze op een schaal), maar ook om er zelf kaarten mee te maken of een wit tafellaken of t-shirt mee te bestempelen. Hiervoor gebruik je een stempelkussen of textielverf. De mogelijkheden zijn eindeloos.. denk bijv. aan servetten of theedoeken. Leuke zelfgemaakte cadeautjes.


Iedere stempel is met de hand uitgesneden. In India worden ze gebruikt voor het bestempelen van stof waar beddengoed of kleding of tafellakens van worden gemaakt. Ik heb het altijd een mooi ambacht gevonden. Als ze binnenkomen zijn ze altijd weer snel uitverkocht.


Op de pagina Anokhi Jaipur zie je welke houten stempels we nu op voorraad hebben. Onderstaand een filmpje zodat je er een beetje een beeld van krijgt hoe er in India wordt gewerkt. Hier maken ze de stof voor onze nieuwe kimono's :)Recente blogposts

Alles weergeven

 

Contact >

Namasté Atelier

 

Nieuwe Langendijk 39

2611VH Delft

 

Nederland

info@ilovetotravel.nl

T. +31 15 2571803

 

Klantenservice >

 

Verzendkosten

 

Retourbeleid

Privacybeleid

 

 

Over Namasté Atelier >

 

Word member

Ons verhaal

Onze winkel in Delft

Inspiratie

We love...

©2020 by Namasté Atelier