top of page

Aziatische adresjes in Delft

Bijgewerkt op: 25 nov. 2020

Namasté Atelier is een initiatief van Namasté Reizen. Sinds 2005 zijn wij gevestigd aan de Nieuwe Langendijk in Delft. Niet midden in het centrum, maar op een paar minuten van de Markt. Wij zijn altijd blij geweest met deze locatie. Alles beter dan een kantoorruimte op een industrieterrein. Nu lopen we tijdens de lunchpauze even de stad in, halen donderdags een visje op de Markt of noodles bij de Daily Wok. Ook nu komt de locatie goed van pas. Reizen verkopen we al sinds maart niet meer en dus hebben we ons Reiscafé/kantoor omgetoverd in een winkel met mooie producten uit vooral India. Zo brengen we een stukje Azië naar Delft in plaats van reizigers naar Azië te brengen. Maar er is meer Azië te ontdekken in Delft. Een aantal adresjes:


Restaurant Maharadja, een Indiaas en Nepalees restaurant, zit een paar pandjes bij ons vandaan.

Bij ons aan de overkant bevindt zich een Aziatische supermarkt.

Hills & Mills op de Oude Langendijk heeft heerlijke Tandoori Chicken met naanbrood op het menu

Thee van Sander (alleen nog online te bestellen) verkoopt zeer goede Chinese thee

Redjeki in de Choorstraat is een goed Indisch restaurant met bijbehorende toko om af te halen

Streetfood by Han aan de Voldersgracht serveert kleine Aziatische gerechtjes

Xue Mei's Arts & Crafts aan Vrouw Juttenland verkoopt sieraden en boeddhabeelden uit Azië.

In de Tibet Shop aan de Hippolytusbuurt kun je kennis maken met producten uit Tibet en een aantal andere landen, bijvoorbeeld India, Nepal en Bangladesh.

Bij ons al vele jaren favoriet is Malee Thai, een Thais restaurant waar iedere dag een dagschotel wordt geserveerd. Betaalbaar, vers en authentiek Thais!


Indiase keuken op de menukaart van Hills & Mills
Hills & Mills Delft

Heb ik een leuk Aziatisch adresje in Delft gemist? Laat het mij weten! Ik zal het lijstje blijven aanvullen. En ben je in de buurt, bezoek dan onze winkel in Delft. Je bent van harte welkom voor een kopje Indiase thee!

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page