Unieke & handgemaakte producten

Mooi verpakt

Verrassing bij je bestelling

 Gratis verzending boven 50 euro

NILAY Blockprints

NILAY is ons eigen merk met blockprint kimono's, toilettassen, quilts, kussenhoezen etc. In India wordt de blockprint techniek al honderden jaren van generatie op generatie doorgegeven. Er wordt een patroon uit een blok hout gesneden en dit blok wordt vervolgens in de verf gedoopt en nauwkeurig op een katoenen doek geplaatst. De drukker geeft hier een flinke klap op zodat de verf goed op de stof achterblijft. Het is een heel precies werkje, want patronen en kleuren moeten mooi aansluiten. Na het 'stempelen' worden de doeken aan waslijnen gehangen om te drogen. 100% handmade!

Wil je een dekbedovertrek of tafelkleed van blockprint op maat laten maken in een stof naar keuze? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

Prateek.jpg

Het verhaal van Prateek

Prateek werkt in het familiebedrijf wat in 1987 werd opgericht door zijn vader. Hij woont en werkt in Jaipur, de Pink City en hoofdstad van de deelstaat Rajasthan. De kleine fabriek is gespecialiseerd in blockprint en Prateek houdt ervan steeds nieuwe designs te bedenken. Ook geeft hij workshops blockprint, dus mocht u ooit in Jaipur zijn dan zou u hier tijd voor moeten maken. Prateek droomt van een eigen Café ingericht met blockprint kussens, kleden en servetten. Zijn favoriete restaurant in Jaipur is Das Prakash, een Zuid-Indiaas restaurant. 

 

Contact >

Namasté Atelier

 

Nieuwe Langendijk 39

2611VH Delft

 

Nederland

info@ilovetotravel.nl

T. +31 15 2571803

 

Klantenservice >

 

Verzendkosten

 

Retourbeleid

Privacybeleid

 

 

Over Namasté Atelier >

 

Word member

Ons verhaal

Onze winkel in Delft

Inspiratie

We love...

©2020 by Namasté Atelier