Unieke & handgemaakte producten

Mooi verpakt

Verrassing bij je bestelling

 Gratis verzending boven 50 euro

Anandini Himalaya Tea 

Alle ingrediënten van deze thee uit het Himalaya gebergte worden met de hand geplukt en biologisch verbouwd. Behalve de beste kwaliteit thee worden er bloemen en kruiden toegevoegd zoals kaneel, rododendron, rozenblaadjes en munt. De bijzondere combinaties zorgen voor een heel speciaal kopje thee. Bij deze losse thee ontvang je papieren theezakjes om zelf te vullen. In Nederland exclusief bij ons te verkrijgen. 

anandika2.jpeg

Het verhaal van Anamika

Anamika Singh is Tea-Taster van beroep. Thee is haar grote liefde. Een liefde die begon in Darjeeling als leerling onder haar vader, de heer A. Singh, een wereldberoemde theespecialist.

Nu brengt Anamika een groot deel van het jaar door op de theeplantage van haar familie in de Kangra-vallei van Himachal Pradesh; Manjhee Valley Tea Estate. Zij werkt samen met meer dan 170 boeren en hun families om de ingrediënten te verbouwen die ze nodig heeft voor haar eigen theemerk "Anandini Himalaya Tea". De boeren krijgen een eerlijk loon èn verbouwen puur biologisch, daarmee smaakt je kopje thee net wat lekkerder. Zij begon haar eigen merk 7 jaar geleden en heeft een kleine theewinkel in Delhi. 

 

Contact >

Namasté Atelier

 

Nieuwe Langendijk 39

2611VH Delft

 

Nederland

info@ilovetotravel.nl

T. +31 15 2571803

 

Klantenservice >

 

Verzendkosten

 

Retourbeleid

Privacybeleid

 

 

Over Namasté Atelier >

 

Word member

Ons verhaal

Onze winkel in Delft

Inspiratie

We love...

©2020 by Namasté Atelier